Statusoppdatering basert på statusoppdateringer

Formen er så der i dag. Noe dager er sånn. Dette er en sånn dag. I dag har det ikke skjedd stort. Jeg har hatt en date med sofaen. Vi har praktisert stabilt sideleie. Det har vært godt. Sofaen er et utmerket sted å praktisere en slik stilling på. Det kan dog bli litt kjedelig i lengda. Særlig hvis du ikke har TV. Jeg har ikke TV. Ikke vil jeg ha TV heller. Det er mange grunner til det. Du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å skrive dypere og mer detaljert om det ved en senere anledning. Men selv om jeg ikke har TV, betyr ikke det at jeg ikke har data eller internett. Det har jeg. Heldigvis. I tillegg til å date sofaen, har jeg vært veldig god venn med vennene mine på facebook i dag. De har fortalt meg mye rart. I løpet av dagen har jeg fått innblikk i deres dype tanker og spennende gjøremål. Det setter jeg pris på. Tusen takk. Det er flott å føle at man er en del av samfunnet. En del av livet, liksom. Særlig på dager som denne. Det har vært fint. Jeg synes det er fint med venner. Veldig fint. Mer enn OK.

Dette er et bilde av facebook. Bildet er fra min side på facebook. Det er et bilde av meg der. Der har jeg på meg en hvit hatt. Robert er også på det bildet. Han har på seg en sort hatt. Vi går på stylter, men det kan du ikke se. Jeg holder også en liten parasoll i hånda. Kjolen, den som du heller ikke kan se, den var blå med store hvite blomster på. Den hadde jeg arvet av kona til morfaren min. Like etter at dette bildet ble tatt, falt jeg og brakk armen. Det gjorde ikke noe vondt. Men det var litt dumt. Og kjedelig. Ikke helt OK, liksom. Du kan se mange andre ting også på dette bildet. Det lille bildet til venstre. Det som ligger oppå det store bildet. Det som Robert er med på. Det er et lite bilde med mange bilder som ligger i et badekar. Alle bildene i badekaret er bilder av min familie. Det er også noen røde tær som stikker opp av badekaret. Det er mine tær. Jeg har fortsatt rød neglelakk på tærne. Helt til høyere på det store bildet, altså bildet av skjermen, kan du se hvem som er logget på chatten. Kanskje finner du ditt eget navn….

Vennene mine har hatt en veldig spennende dag i dag! Det har ikke jeg. Derfor har jeg klippet og limt litt fra mine venners stausoppdateringer og beskrevet noe som kunne vært min egen dag. Jeg gjør oppmerksom på at dette er faktiske ord og setninger som er brukt. Ingen ting er funnet opp, men mye er klippet og limt og tatt ut av sin opprinnelig kontekst.  

Min fiktive og trivielle status 25.09.2012:

Tusen takk for alle gratulasjoner! Jeg har fått tilbake telefonen igjen, men har måttet   nedjustere forfengeligheten i takt med økende regn og tårer i vinden. Kneet gikk til helvete, jeg er våt på føttene, kald og sliten. Livet er herlig når det regner…. Dessuten har jeg lagt fra meg joggesko og ullsokker på Dyrsku’n . Derfor lager jeg lapskaus og rydder i skap og skuffer i gråværet. Jeg har også skrubba badet, tatt oppvaska for et par dager, neste stopp støvsuge og gulvvask. Senere skal jeg smøre inn lammeribbe med hvitløk og olivenolje. Jeg klarer ikke forholde meg til følgende tema: Død, komplisert dialog, tenåringsproblemer, spenning, lidelse, mysterier o.l. Jeg skal være med på David A. Rios’ Bevegelige fargelab. Jeg trenger forslag til låter som er sterkt relatert til rus på en eller annen måte. Fin dag på Spriten. men jeg er fortsatt syk og svak. Jeg er ikke dum, jeg har bare uflaks når jeg tenker noen ganger. Jeg har 50 års fartstid som «profesjonell pasient», så jeg kunne faktisk ikke vært mer enig med Kari Jaquesson! Det er en mening med alt som skjer. Jeg er så lei av frekke folk som stjeler mine ideer. Hvor teit er det å ville stappe Munch arbeider inn i en mursteinsbygning som er så lukket at den oppleves som en sardinboks? Det gikk fint da. Vi brukte hoppestrikk og tau i lunsjtrimmen i går. Dette er også noe jeg ønsker å dele med dere: Fashion alert, Missoni Lindex er nå i butikk!  Så til alle dere uten stemplingsur og en sjef pustende i nakken: Løp og kjøp. På toppen av det hele får du EuroBonus-poeng også. JEG ER SÅ GLAD FOR DETTE TILBUDET. Et siste spørsmål stiller jeg meg selv: Hvordan få 20 prosent av alle kjøretøy i Østfold til å bruke fornybar energi innen 2020?

Ha en fin tirsdag. I morgen er en ny dag med nye muligheter. Its time to grab a new day by the cojones.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>