Korte tanker om prevensjon + dagens status.

Nå tenker jeg korte tanker. Tenker. Helt. Kort. Kort. Kortstokk. Stokke om. Stokke strømpe. Stokke stokk. Kjærringa med staven. I dag er det ikke bare onsdag. Denne onsdagen er spesiell. I dag er det verdens prevensjonsdag.

http://www.verdensprevensjonsdag.no/scripts/pages/no/home/index.php

Jeg bryr meg ikke så veldig om det. Er ikke sikker på hvordan det er med andre. Om de bryr seg veldig. Kanskje noen. Det hadde vært artig om det nesten ikke ble født barn den 26. juni, bare fordi det var verdens prevensjonsdag 26. september. Jeg tror ikke at foreldrene min brydde seg. Jeg er født 27. juni.

Dagens status basert på venners facebookstatuser lyder slik:

Yo, oh, word, adjective, pronoun …. Det kan nesten ikke bli bedre enn dette. Blitt så avhengig av «Lost Girl»!  Nesten halvparten har symptomer tilsvarende posttraumatisk stresslidelse.Ikke helt happy med det akkurat. Hard dag på «jobben» .Det er dritkjedelig å henge på kontoret. Av og til er eg glad for at eg ikkje er Toralv Maurstad. Misunnelsen er så sterk i verden…Det er ikke hver dag man går hårmodell i Wella-finale. Orka ikke mer av langt pistrete black-krølle-metalhelvete-hår nedover ryggen så klippet det rett av. Styling og Photoshoot.  Deler ut publikasjoner, filmer og magasiner gratis. Kjære vene, verden VIL bli luuuurt!!!! Med dette vil jeg sette standaren for hvordan jeg og enkelte andre som er litt brå oppfører seg. Forresten; min nye favorittkjøkkendings: epleskrelleren:) Årets eplemos er nå forseglet på glass! Litt prøving og feiling for å finne riktig dose. Det er to avbestillinger på helgas soppkurs, men vi koser oss med pølseomelett med purre og gurkemeie =) Skal bli greit å sove etter en lang og våt natt. :) Fytti for et vær.. Inte dansar jag vals.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>