Litt om trikk, A til Å, lange bein og en park.

Det er hyggelig med trikk. Koselig med peis. I dag har jeg tatt trikk. Jeg har ikke drukket te foran peisen. Det er noe jeg liker. Det er ikke peis på dette hotellet, men det er også greit. Jeg trenger ikke peis nå. Men te, det har jeg drukket. Det drakk jeg til frokost. Frokost på hotell er fint. Det er mer enn Ok og greit på en gang. Det er dumt at jeg ikke er kjempe sulten til frokost, siden det er så mye som er veldig godt å spise til frokost når man er på hotell. Men jeg skal ikke blogge om mat. Som om mat er et tema som opptar meg, liksom. Jeg blogger ikke om mat, mote, sminke eller trening. Liksom. Det er litt vanskelig. Derfor kan det hende det sniker seg litt inn av og til. Mat, mote, sminke eller trening, liksom.

Tilbake til trikken. Det er hyggelig med trikk. Jeg tar en del trikk nå når jeg er i Oslo. Det kan være lurt. Da kommer man seg fra A til B. Eller fra A til Å. Det kommer helt an på hvordan man ser det. For å si det enkelt og rett fram. Man kommer fra et sted til et annet. Det gjorde jeg i dag. Men jeg tok bare trikk den ene veien. Den andre veien gikk jeg. Jeg liker også å gå. I Skien har vi ikke trikk. Derfor går jeg mye der. Jeg er relativt flink til å gå. Jeg går ganske fort. Faktisk. Jeg har lange bein, men jeg tror jeg ville gått fort selv om jeg hadde korte bein. Jeg er bare sånn. En sånn som går fort. Det er mange som går fort i Oslo. Flere enn i Skien. Det er fordi det er flere mennesker som bor i Oslo. De som bor i Oslo skal ofte rekke noe. Derfor går de fort. Noen går også sakte. Da kan det hende at de som går fort blir irriterte. Det er ofte sånn. Jeg blir det. Noen ganger. Det er fort gjort, og jeg tror det er helt normalt. Det er viktig å puste. Særlig når man blir irritert. Hvis ikke er det fort gjort at man blir sint. Det er leit og lite hyggelig. Jeg prøver å ikke bli sint på de som går sakte. Selv om jeg noen ganger må puste veldig, veldig mye. Det er lurt å puste langsomt selv om man må puste mye for ikke å bli sint. Hvis du puster veldig, veldig fort, kan du fort bli svimmel. Da kan det hende at du blir enda mer irritert. Kanskje blir du også sint. Det er ugunstig og det kan fort bli en ond sirkel. Det er leit og ikke greit.

Når jeg går gjennom parker, forsøker jeg å gå langsomt. I dag gikk jeg gjennom en park. Det var litt vanskelig å gå langsomt. Når ting er vanskelige, er det viktig å finne en mestringsstrategi. Noe som kan hjelpe deg til å gå langsomt. Til å ta det litt med ro. Jeg er ikke så flink til det. Men i dag var jeg litt flink. Det var fordi jeg fant ut at jeg kunne stoppe opp og ta noen bilder av de fine trærne. Jeg tok fine bilder av fine trær. Jeg tok også bilder av andre ting. Jeg skal vise noen av de andre tingene. Jeg vil ikke vise bilder av de fine trærne. Grunnen til det er at det er fine trær nesten over alt. Jeg trenger ikke å vise bilder av det. Alle har sett fine trær. Nå kommer noen fotografier av andre ting i en park:

Dette fotografiet viser noe som er i en park. Parken hadde veldig mange fine trær. De tok jeg også bilde av, men de bildene kommer jeg ikke til å vise her. Trærne hadde veldig fine farger. Og de var ganske store. Det var også mye gress i parken. Når det kommer snø, kan vi ikke lenger se gresset. Det er litt trist. Men det går over når snøen blir borte. Det var også mange hunder i parken. Og mennesker som eier hundene. De holder ofte hundene i bånn. Eller bånd. Hundene er på bånn. Hahahaha. Dette fotografiet viser noe som var i den parken jeg gikk igjennom i dag. Det er jeg som er fotograf. Det var lurt at jeg tok det fotografiet. Da måtte jeg stoppe opp. Derfor kunne jeg ikke gå så fort. Det var greit.

I Skien har vi ikke en sånn ting som jeg har fotografert over. Men vi har andre ting i parkene i Skien. Ibsen. For eksempel. De har statuer av Ibsen i Oslo også. Det er mange steder det finnes statuer av Ibsen. Henrik Johan Ibsen. Det har liksom vært litt inn å ha han i parker. Og andre steder. Jeg synes det er greit. Men det er også fint å ha andre ting i parker. For eksempel en do. Det kan være veldig fint med en do, eller toalett, eller WC, eller hva du ønsker å kalle det, i en park. Grunnen til det er at det er så mange mennesker som lufter hundene sine i parker. Som de fleste vet, så går jo hundene på do i parken. Menneskene gjør ikke det på samme måte som dyra. Derfor kan det være veldig fint å ha et toalett i parken. Et toalett for mennesker. Det har de i en park i Oslo. Jeg har fotografert det. Eller litt av det. Her kommer det:

Dette er et fotografi av litt av et toalett. Vi ser ikke så mye av selvet toalettet. Vi ser et skilt som symboliserer at det er et toalett. Det fine med dette toalettet, det er at det er et veldig lite diskriminerende toalett. Det er et WC for rullestolbrukere, menn, barn og kvinner. Alle har lov til å bruke det. Jeg tror at toalettet er stort nok til at hele familien kan bruke det sammen. Jeg vet ikke helt hvor stort det er, fordi jeg var ikke inne og kikket. Jeg hadde ikke behov for å bruke det. Derfor gjorde jeg det ikke. Det synes jeg egentlig var helt greit. Vi har ikke et sånn toalett i parken i Skien. Men vi har noen som ligner. Men de er ikke i parken. Vi har et som ligger i den ene gata som går ut fra torget. Jeg har ikke brukt det. Jeg har ikke noe behov for å bruke det. Det synes jeg også er greit. Toalettet hadde ganske kul farge.

I morgen er min siste dag på jobb i Oslo. Da er jeg ferdig med å bo på hotell. Men jeg er ikke ferdig med å være i Oslo. I morgen skal jeg på konsert. Det gleder jeg meg til. Jeg skal ikke blogge noe om det. Grunnen til det er at det kan hende det blir litt for interessant. Det kan bli fare for at det ikke blir trivielt nok. Det er litt skummelt. Men det har seg sånn at jeg skal på konsert. Etter det skal jeg sove over hos en venninne. Det gleder jeg meg til. Det er ikke umulig at vi kommer til å drikke te. Hun er også veldig glad i fargen turkis. Det er jeg også. Og lilla. Men det har jeg jo skrevet om tidligere. Jeg er ikke helt ferdig med å være i Oslo etter at jeg har sovet hos henne heller. På lørdag skal jeg nemlig besøke noen i familien min. Det blir fint. De bor på Grefsen. Det er fint at jeg skal være noen flere dager i Oslo. Da kan jeg kjøre mere trikk. Jeg liker å kjøre trikk. Det er så hyggelig. Særlig hvis trikken er uten barn som gråter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>